Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@23:49:13 GMT

ایجاد ۱۴ صندوق خرد زنان روستایی در روستاهای رشتخوار

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۳۹۲۵

ایجاد ۱۴ صندوق خرد زنان روستایی در روستاهای رشتخوار

اعظمی، با اشاره به فعالیت ۱۴ واحد صندوق خرد زنان روستایی در این شهرستان، گفت: فعالیت و مشارکت زنان روستایی در فعالیت‌های اقتصادی با حمایت طرح‌های اعتباری از جمله صندوق اعتبارایی خرد، گامی موثر در راستای کارآفرینی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سید محمود اعظمی مدیر جهاد کشاورزی در گفت و گو با  صبح توس؛ گفت: چرخ اقتصاد اغلب خانوار‌های روستایی بدون وجود زنان نمی‌چرخد، از گذشته، زنان روستایی علاوه بر کار‌های خانه، همسرداری و تربیت فرزند همواره پا به پای مردان در مزرعه کار می‌کردند و نقش به سزایی در اقتصاد خانواده داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنان روستایی در کنار تامین ما یحتاج لبنی و گوشتی خانواده حتی از طریق کاشت صیفی و محصولات باغی از نظر اقتصادی کمک بزرگی به خانواده می‌کنند.

وی، با تاکید بر اینکه زنان روستایی همواره از دیرباز به عنوان واحدهای تولیدی خرد در سطح روستاها فعالیت می کنند، اظهار داشت: زنان روستایی با ایجاد صندوق اعتباری با استفاده از پس اندازه‌های کوچک خود که حاصل پس انداز‌های اندکشان از خرجی خانه یا از درآمد‌های شیر دوشی، تهیه مواد لبنی مانند ماست، کره، روغن، فروش تخم مرغ و سبزیجات تولیدی به دست می‌آورند، در صندوق اعتباری خرد زنان، سرمایه گذاری کرده و با وام‌های این صندوق اعتباری فعالیت‌های تولیدی خود را رونق می‌بخشند و هر زن روستایی در واقع یک واحد تولیدی راه اندازی می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار با اشاره به ادامه دار بودن فعالیت و گسترش صندوق های اعتباری در سطح روستاهای این شهرستان در ادامه، بیان داشت: روستاهای تحت پوشش این طرح در سطح شهرستان شامل 14 روستا به شامل فتح آباد، مهدی آباد، سعادت آباد، حسین آباد، کریم آباد، عباس آباد فرامیشان، دولت آباد، باسفر، سنگان، احمد آباد آستانه، محمد آباد آستانه، جنت آباد، آهنگران و بندازبک است، که زیر نظر اداره ترویج شهرستان در حال فعالیت هستند.

اعظمی با اشاره به نقش موثر بانوان روستایی در اقتصاد خانواده، بیان کرد: فعالیت و مشارکت زنان روستایی در فعالیت‌های اقتصادی با حمایت طرح‌های اعتباری از جمله صندوق اعتبارایی خرد، گامی در راستای کارآفرینی و اشتغال زایی و کاهش هزینه‌های تولید و افزایش درآمد خانوار است.

وی با تاکید بر اینکه بانوان روستایی در این طرح بر اساس علاقه، فعالیت های خود را دنبال می کنند، یادآور شد: افراد بر حسب علاقه و توانمندی که دارند با عضویت در این صندوق علاوه بر ایجاد شغل از حمایت مادی و معنوی صندوق بهره مند می‌شوند و می‌توانند نقش موثری در اقتصاد خانواده روستایی ایفا کنند.

مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار در پایان، خاطرنشان کرد: افزایش ضریب دسترسی زنان روستایی کم‌درآمد به تسهیلات اعتباری، توجه و تمرکز به گروه‌های کم‌درآمد زنان روستایی و تجهیز پس‌انداز خانوار‌های روستایی در راستای تأمین مالی فعالیت‌های درآمدزا، از نتایج حاصل از فعالیت صندوق‌های اعتباری خرد زنان روستایی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زنان روستایی خرد زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۳۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مشاور امور بانوان در وزارت جهاد کشاورزی در کارگاه توانمند سازی بانوان در حوزه حفظ و حراست و توسعه منابع طبیعی در شهر قدمگاه شهرستان زبرخان که با حضور بانوان روستایی عضو خانه‌های هلال روستا این شهرستان برگزار شد گفت: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مردم و دولت باهم افزایی و همکاری در کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا این طرح بزگ و مهم به مقصد برسد.

طهماسبی مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را مهم ارزشمند دانست و افزود: بانوان روستایی به عنوان جامعه‌ای پر تلاش و مولد نقش مهمی در تولید و کاشت درخت دارند وبازوان توانمند دولت در سرسبزی ایران اسلامی هستند.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی هم در این کارگاه گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۷ کارگاه توانمند سازی زنان روستایی در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیاد درخت در سطح استان برگزار شده است.

فنودی با اشاره به برگزاری این کارگاه‌ها در شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، بردسکن، ششتمد، صالح آباد و زبرخان افزود: در این کارگاه‌ها تاکنون ۵۵۰ نفر از بانوان روستایی استان آموزش لازم در خصوص تهیه قلمه و تولید نهال و حفاظت از درختان رادریافت کرده اند.

وی گفت: در این کارگاه‌ها تعداد صدهزار گلدان پلاستیکی، قلمه سنجد، ویتکس و بذر گونه‌های بومی شامل بادامشک، آتریپلکس، نارون و ... بین بانوان توزیع شد.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی افزود: این کارگاه‌ها تاپایان سال به صورت منظم ومستمر در تمام شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • از تخریب ۵۰ راه روستایی در شهرستان گنبکی تا تاکید بر اجتناب از سفر
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • تخلیه روستاهای بحرانی زیرکوه‌
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • تخلیه برخی از روستاهای شهرستان زیرکوه به علت سیلاب
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری