Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مهدی ابریشمی رئیس آب و خاک جهاد کشاورزی مشهد گفت: زنده ماندن قنوات از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌طلبد که برای تثبیت وضعیت آن‌ها و جلوگیری در هدر رفت و یا نقصان آب، مراقبت‌های دائمی صورت گیرد و برای نگهداری و احیای آن همه توان و ظرفیت را به طور بهینه به کار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به اینکه مشهد دارای ۳۲۶ رشته قنات دایر می باشد، افزود: دو رشته آن تامین اعتبار شده و در حال مرمت و بازسازی است.

رئیس آب و خاک جهاد کشاورزی مشهد ادامه داد: قنات‌ها از منابع پایدار آب کشاورزی هستند که در سال‌های اخیر به سبب کاهش بارندگی و تداوم پدیده خشکسالی دبی آب آن‌ها کم شده است.   بیشتر بخوانید خرید توافقی۷۴۰ هزار تُن محصول کشاورزی در خراسان رضوی

ابریشمی بیان کرد: اعتبارات ملی قنوات سه میلیارد ریال شامل دو رشته قنات فرزنی در بخش احمد آباد و حسین آباد گرینه در بخش رضویه هر کدام به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی است که انعقاد انجام و به صندوق ارسال شده است.

او تصریح کرد: مطالعاتی برای بیش از ۲۰ رشته قنات مشهد جهت احیا و مرمت صورت گرفته که این مرمت در انتظار تامین اعتبار است.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قنات های خراسان رضوی جهاد کشاورزی خراسان رضوی کشاورزان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۷۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری ۳۰ درصد سازه‌های آبی در استان یزد/ خسارت سیل به ۲۱ رشته قنات

 ملک زاده مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه درپی صدور هشدار سطح نارنجی همه دستگاه‌ها در آماده باش بودند، گفت: خسارات این بارندگی‌ها کم بود و بیشترین خسارات در بخش راه، بد لیل گستردگی بارش‌ها گزارش شده است ودر بخش کشاورزی هم فراخوان داده شده تا کشاورزان و باغداران نسبت به مستندسازی اولیه خسارات اقدام کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر  بارندگی اخیر به ۲۱ رشته قنات  خسارت زده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان اضافه کرد: در بخش منابع طبیعی هم ۲ هزارو ۲۰۰ سازه آبی و خاکی داشته ایم که ۳۰ درصد از این سازه‌ها آبگیری کامل شده که برای تغذیه سفره‌های زیرزمینی از این آب‌ها استفاده می‌شود. 

ملک زاده ضمن تشکر از خدمات ۴۹۰ تیم خدماتی در دستگاه‌ها وتلاش ۲۵۰ تیم جهادی در کنار این تیم‌ها اضافه کرد: با تمرین‌ها ومانور‌های گوناگون و استفاده از تجربیات بارندگی‌های قبلی خوشبختانه میزان خسارات نسبت به بارندگی‌های قبلی کمتر بوده و حتی در این بارندگی در برخی نقاط ضعف‌ها نیز احصا شده تا رفع شوند و در بارندگی‌های بعدی دیگر شاهد این نقاط ضعف نباشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • نیاز ضرروی ۱۰۰رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • آبگیری ۳۰ درصد سازه‌های آبی در استان یزد/ خسارت سیل به ۲۱ رشته قنات
  • توسعه کشاورزی با حفظ و بهسازی قنات ها
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت
  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن