Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - با حضور معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در روستای حاجی آباد زاهدان ضمن آغاز «پروژه نهال، آب، اشتغال» دو دستگاه از 20 دستگاه آب شیرین کن هدف گذاری شده در 20 روستای استان سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید.
بهگزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی، اکبر افتخاری در جریان افتتاح دو دستگاه آبشیرین کن روستای حاجی آباد زاهدان که با حضور استاندار سیستان و بلوچستان ومعاون اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد، گفت: صندوقبازنشستگی کشوری برای مشارکت در طرح «نهال، آب، اشتغال» که یک مجموعهآبرسانی به 20 روستای محروم استان سیستان و بلوچستان است، در قالب مسئولیتاجتماعی خود و شرکت های تابعه و با حذف هزینه های اقلام و کالاهای تبلیغاتیایام نوروز امسال اقدام به ساخت و ایجاد این آب شیرین کن ها کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ویبا بیان اینکه در این پروژه تعداد 1500 اصله نهال درختان مثمر ازجمله توت وانجیر، که طبق نظر کارشناسان با آب و هوای منطقه سازگاری دارند، در روستایحاجی آباد کاشته شده است، اظهار کرد: امروز دو دستگاه آب شیرین کن بهبهره برداری رسید و در اختیار مردم روستای حاجی آباد قرار گرفت و مابقی نیزبزودی وارد مدار آبرسانی خواهد شد.
ویبا بیان اینکه با راه اندازی دستگاه آب شیرین کن برای روستای حاجی آباد،روزانه 24 هزار لیتر آب شیرین مورد نیاز اهالی این روستا تامین می شود،افزود: با راه اندازی هر دستگاه آب شیرین کن، برای 2 نفر از زنان ساکنروستا که به عنوان میراب فعالیت خواهند کرد، اشتغال ایجاد می شود.
وی ادامه داد: این دستگاه ها خودگردان اداره می شوند و هزینه تامین آب شرب شیرین را به یک پنجم کاهش می دهند.
افتخاریبا بیان اینکه در روستای حاجی آباد، واقع در استان سیستان و بلوچستان،2400 نفر زندگی می کنند، افزود: با راه اندازی این پروژه، به ازای هریک ازساکنان روستا روزانه 10 لیتر آب شرب شیرین در اختیار اهالی قرار داده میشود.
گفتنیاست پروژه "نهال، آب، اشتغال"، با هدف عمل به مسئولیت اجتماعی بنگاه هایاقتصادی زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق بازنشستگیکشوری، با هدف کاهش هزینه های غیرضروری و در چارچوب اجرای سیاست های کلیاقتصاد مقاومتی و از محل هزینه های چاپ و ارسال تقویم و سررسید و اقلامتبلیغاتی ایام نوروز 99 با اعتباری حدود 2میلیارد و 300 میلیون تومان به درحال اجرا است که بزودی در تمامی 20 روستای هدف به بهره داری میرسد و آبشرب شیرین را در اختیار اهالی روستاهای سیستان و بلوچستان قرار خواهد داد.
گفتنی است: معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیران سازمان ها وشرکت های وابسته به این وزارتخانه در سفری دو روزه به سیستان و بلوچستان،ضمن بازدید از طرح های توسعه ای استان، در نشست های تخصصی با مسئولاناستانی شرکت کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دستگاه آب شیرین کن کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان روستای حاجی آباد وزارت تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۴۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: آب شرب ۹۰درصد روستاهای مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان وصل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی اظهار کرد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی افزود: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تأمین شده است.

کد خبر 748016

دیگر خبرها

  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • حضور غرفه سیستان و بلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • اشتغال بیش از ۶۴ هزار نفر در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان