Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، اصغر نوراله زاده مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید کشور در کرمان گفت: دفاتر تسهیلگری نقش موثری در کاهش فقر فرهنگی، فقر اجتماعی، فقر مالی ودر محلات حاشیه‌ای استان‌ها دارند و کار دفاتر تسهیلگری به لحاظ مبنای نظری مخصوصا مبنای توسعه منطقه‌ای و توسعه محلی کار بسیار درستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید بیان کرد: در مبانی برنامه ریزی، برنامه ریزی از پایین به بالا همیشه مورد قبول است و نتایج اثربخشی دارد. عملکرد دفاتر تسهیلگری از همین نوع برنامه ریزی، برنامه ریزی از محلات به سطح بالا می‌باشد که عامل توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهر‌ها است.

وی همچنین گفت: عملکرد این دفاتر مورد تایید و حمایت کامل صندوق کارآفرینی امید است و حمایت کامل خود را از دفاتر تسهیلگری اعلام می‌کنیم.

نوراله زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد اعتبارات این صندوق در سطح ملی می‌باشند و برای روستا‌ها هزینه می‌شوند اعلام کرد: دو روستای شرف آباد و الله آباد در اولویت‌های ما قرار دارند و اعتباراتی از صندوق کارآفرینی امید به دو دفتر تسهیلگری تعلق می‌گیرد.

وی همچنین در رابطه با ارائه تسهیلات به ۸ دفتر تسهیلگری دیگر که در مناطق حاشیه‌ای و بافت‌های فرسوده شهر کرمان قرار دارند گفت: سازمان برنامه و بودجه به وزارت کشور ابلاغ کرده است که اگر منابعی برای بخش‌های محلی هزینه می‌شود باید با همکاری صندوق کارآفرینی امید باشد.

وی افزود: در صورت تصویب این برنامه صندوق کارآفرینی امید به عنوان عامل در کنار وزارت کشور می‌تواند از دفاتر تسهیلگری محلی در استان کرمان و همچنین استان‌های دیگر مخصوصا در بحث اشتغال پشتیبانی کند.

نورالع زاده تصریح کرد: با توجه به عملکرد خوب دفاتر تسهیلگری در توسعه منطقه ای، صندوق کارآفرینی امید هم جهت و هم هدف با دفاتر تسهیلگری و پیش قدم برای همکاری با این دفاتر می‌باشد.

زهرا موسی پور مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان و ناظر عالی طرح تسهیلگری نیز در این نشست گفت: دفاتر تسهیل گری در بین مردم نفوذ دارند و مردم آن‌ها را باور دارند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان از دفاتر تسهیلگری به عنوان یک نهاد توانمند در مشارکت محلی یاد کرد و افزود: این دفاتر و مسئولان وارد عرصه اجتماعی شده اند و توانسته اند کار‌های ارزشمندی در عرصه مسائل اجتماعی به انجام رسانند.

موسی پور گفت: ۱۰ محله هدف در شهر کرمان بمنظور اجرای طرح تسهیلگری تعیین گردیده اند، که عمده این محلات در حاشیه شهر کرمان واقع بوده و تعدادی از این محلات نیز در بافت تاریخی در دل شهر کرمان واقع شده اند.

وی با بیان اینکه از بهترین نیرو‌های مجرب و تحصیلکرده و جوان و با انگیزه در دفاتری که در این محلات راه اندازی شده است بهره گیری بعمل آمده است ابراز کرد: انتظار داریم دفاتر تسهیلگری بعنوان برند اشتغال در استان معرفی شوند.

وی تأکید کرد: سال اول برای دفاتر تسهیلگری سال تولید دیتا بود و سال دوم زمان استفاده از دیتا‌ها در مداخلات اجتماعی است.

وی شناسایی مهارت‌ها و توانایی افراد را یکی از مهم‌ترین اقدامات دفاتر تسهیلگری در استان کرمان عنوان کرد و گفت: مراکز فنی و حرفه‌ای را در این دفاتر تقویت کرده ایم و مهارت‌ها در این مناطق نیازسنجی شده است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به اینکه از حاصل آموزش‌ها امروز باید استفاده کرد افزود: در هر دفتر، کارشناس اقتصادی وجود دارد که هدفش جهت دادن به مهارت‌هایی است که مردم به شکل محلی فرا گرفته اند.

موسی پور بیان کرد: روستا‌های عاری از بیکار یکی از طرح‌هایی است که در دفاتر روستای الله آباد و شرف آباد دنبال می‌شود که بر این مبنا نیاز به اعتباراتی برای اشتغالزایی دارد.

وی با اشاره به اینکه باید در حوزه اشتغالزایی در این مناطق تحرکی ایجاد شود تصریح کرد: به غیر از روستا‌های الله آباد و شرف آباد، هشت دفتر دیگر در حاشیه و بافت‌های فرسوده شهری وجود دارد که باید در حوزه ایجاد اشتغال نیز تسهیلاتی برای مناطق در نظر گرفته شود.

در نشستی که با حضور مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان و رییس جهاددانشگاهی استان و مجری طرح دفاتر تسهیلگری برگزار شد؛ راهکار‌ها و نحوه حمایت صندوق کارآفرینی امید از اقدامات تسهیلگرانه در استان کرمان مورد بحث و بررسی شد.


انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صندوق کار آفرینی اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۴۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته

صندوق بین المللی پول از رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته خبر داد و پیش بینی کرد ذخایر ارزی در دسترس ایران در سال ۲۰۲۴ با افزایش حدود ۶ میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به ۳۱.۳ میلیارد دلار برسد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین المللی پول در گزارش  منطقه ای خاورمیانه و آسیای مرکزی که به تازگی منتشر شده پیش بینی کرده ارزش تولید ناخالص داخلی ایران 61 میلیارد دلار در سال 2024 نسبت به سال 2023 افزایش یابد و به 464 میلیارد دلار برسد. اقتصاد ایران در این سال 3.3 درصد رشد خواهد کرد که  از رشد متوسط 20 ساله طی سال های 2000 تا 2020 که 3 درصد گزارش شده بیشتر خواهد بود.

این گزارش رشد اقتصاد غیر نفتی ایران در سال 2023 را  3.8 برآورد و پیش بینی کرده است این رقم در سال جاری به 3.3 درصد برسد. بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته رشد قابل توجه 15 درصدی را به ثبت رساند. پیش بینی شده است در سال 2024 نیز رشد این بخش به 2.9 درصد برسد.

نرخ تورم در کشور طی سه سال گذشته نزولی بوده است و به پیش بینی صندوق بین المللی پول انتظار می رود این روند حداقل طی دو سال آینده ادامه پیدا کند. نرخ تورم ایران در سال 2023 به 41.5 درصد کاهش یافته و پیش بینی می شود در سال 2024 به 37.5 درصد و در سال 2025 به 32.5 درصد برسد.

نرخ رشد نقدینگی در سال 2023 بالغ بر 34.7 درصد بوده و انتظار می رود این رقم در سال 2024 به 32.9 درصد کاهش یابد. متوسط رشد نقدینگی طی سال های 2000 تا 2020 بالغ بر 26.5 درصد محاسبه شده است.

*پیش بینی تراز مثبت 16.7 میلیارد دلاری حساب های جاری در 2024

صندوق بین المللی پول تراز حساب های جاری ایران در سال 2024 را مثبت 16.7 میلیارد دلار پیش بینی کرده است. در سال 2023 نیز تراز حساب های جاری ایران مثبت 17.8 میلیارد دلار برآورد شده بود.

*عبور ذخایر ارزی در دسترس ایران از 30 میلیارد دلار

ذخایر ارزی در دسترس ایران بر اساس برآورد صندوق بین المللی پول در سال گذشته 25.1 میلیارد دلار بوده است. این رقم برای سال قبل از آن 19.7 میلیارد دلار اعلام شده بود. بر اساس پیش بینی این نهاد بین المللی ذخایر ارزی در دسترس ایران طی سال جاری با افزایش حدود 6 میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به 31.3 میلیارد دلار خواهد رسید.

بر اساس این گزارش ذخایر ارزی ایران بسیار بیشتر از این ارقام و بالای 100 میلیارد دلار است که بنا به ادعای صندوق بین المللی پول به دلیل تحریم ها در دسترس ایران قرار ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز
  • ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟