Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@14:32:06 GMT

عشق و جنایت در سعادت آباد

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۱۵۶۱۷

عشق و جنایت در سعادت آباد

اعتراف محمدعلی نجفی به قتل همسر دومش، موافقت مقام معظم رهبری با برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی وتهدید وزیر نفت توسط بابک زنجانی از مهمترین عناوین روزنامه های امروز چهارشنبه - ۸ خردادماه- است.

به گزارش ایمنا؛ صبح روز گذشته شلیک دو گلوله به قلب زنی در طبقه هفتم برجی در سعادت‌آباد تهران قتلی را رقم زد که به واسطه شهرت همسر این زن، از همان دقایق اولیه پای سناریوهای مختلفی از قتل مافیایی و سیسیلی تا اختلافات خانوادگی و تسویه حساب‌های سیاسی را به میان آورد، اما این فرضیات با گذشت چند ساعت و بازداشت محمد علی نجفی شهردار سابق تهران و اعتراف او به قتل همسر دومش "میترا استاد" رنگ باخت وجای خود را به سوالات جدیدتری به ویژه انگیزه قاتل درباره یکی از جنجالی ترین قتل های سال های اخیرداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما داستان محمدعلی نجفی و میترا استاد که پایانی خونین درپی داشت، نقطه آغاز و عزیمتی دیگر را به نام خود ثبت کرده است. کمی بیش از یک سال پیش بود که محمدعلی نجفی به دلیل آنچه مشکلات جسمانی مطرح شد، برای همیشه از ساختمان بهشت خداحافظی کرد و مرد منتخب شورای شهر تهران عطای شهرداری را به لقای آن بخشید. اندکی از استعفای نجفی گذشته بود که خبرهایی از ارتباط او با یک خانم جوان در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. خبرهایی که با بازنشر تصاویر مربوط به آن، یکی پس از دیگری رنگ واقعیت به خود می‌گرفت.

خبرهایی که نخست شکل شایعه پیدا کرده بودند، رفته‌رفته تا آنجا پیش رفتند که برخی تحلیلگران دلیل استعفای نجفی را نه مشکلات جسمانی، بلکه ماجرای عاشقانه او با همسر دومش عنوان کردند.

این گروه از تحلیلگران ازدواج با میترا استاد را عامل اصلی جدایی نجفی از بهشت می‌دانستند.

حالا درست یک سال بعد از آن ماجراها، نام نجفی و همسر جوانش از دیروز یک بار دیگر به صدر اخبار برگشته است؛ اخباری که البته نه سیاسی و اجتماعی، بلکه شکل حوادث‌ جنایی به خود گرفت.

روزنامه سازندگی صفحه نخست امروز خود را به بررسی جزئیات خبر قتل میترا استاد توسط شهردار سابق تهران اختصاص داد و در تیتر یک خودنوشت: «تراژدی استاد» روزنامه سازندگی در ادامه توضیح داد: به هر روی، به نظر می‌رسد محمدعلی نجفی فاصله میان ساختمان بهشت تا قتل عمد را در فاصله‌ای یک‌ساله و به سرعت طی کرد. فاصله‌ای که بسیاری از کنشگران سیاسی و اجتماعی را در شوک فرو برد گرچه هنوز تا روشن شدن ابعاد و وجوه مختلف این حادثه فاصله بسیار زیادی وجود دارد.

روزنامه همدلی در صفحه نخست امروز خود به برسی مشکلات بزرگترین صندوق بیمه‌گر کشور پرداخت و در تیتر یک خود نوشت:«تامین اجتماعی در «نقطه جوش»»روزنامه همدلی در ادامه توضیح داده است: سازمان تامین اجتماعی به‌عنوان بزرگ‌ترین صندوق بیمه‌گر کشور که نزدیک به ۴۲ میلیون نفر را تحت پوشش خود دارد، در سال‌های اخیر در چند راهی‌های زیادی قرار گرفته و با مشکلات بسیاری مواجه شده است، مشکلاتی که به گفته کارشناسان این حوزه، سازمان عریض و طویل تامین اجتماعی را تا مرز ورشکستگی سوق داده است.

به گواه کارشناسان این حوزه، ریشه بسیاری از مشکلات سازمان تامین اجتماعی تامین منابع مالی است. این سازمان در چند سال اخیر به لحاظ تامین منابع مالی با چالش های بزرگی روبه رو گردیده است. پیشی گرفتن مصارف و هزینه‌های این سازمان نسبت به ورودی‌هایش، سازمان تامین اجتماعی را بارها و بارها ناچار کرده که برای اداره خود علی رغم تقبیح گذشتگان، دست به فروش اموال و دارائی‌هایش بزند یا وام‌های کلان با سودهای نامتعادل دریافت کند، تا بتواند از خطر ورشکستگی خود را نجات دهد. راهکارهایی که فقط مسکن‌های مقطعی بودند و نه تنها مشکلات‌اش را کاهش ندادند، بلکه در دراز مدت کلاف مشکلات‌اش را پیچیده‌تر از قبل کردند. 

روزنامه ایران صفحه نخست امروز خود را به اظهارات جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور و موافقت مقام معظم رهبری با برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی اختصاص داد و در تیتر یک خود نوشت: «یک میلیارد دلار برای اشتغالزایی» روزنامه ایران در ادامه توضیح داده است: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری ایران روز دوشنبه ششم خرداد خبر داد که با موافقت مقام معظم رهبری یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای «تثبیت اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید» برداشت خواهد شد. براساس گفته‌های جهانگیری این موضوع در جلسه شورای‌عالی اقتصاد با حضور سران سه قوه تصویب شده است.

پیش از این معادل ریالی ۱.۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی نیز برای اشتغال مناطق روستایی، عشایر و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر اختصاص پیدا کرده است که بخشی از آن از سوی سازمان برنامه و بودجه به مؤسسات و بانک‌های عامل تخصیص یافت. در همین زمینه پس از ابلاغ دستورالعمل اشتغال روستایی از طرف وزیر کار به استانداران سراسر کشور، دستگاه‌های بخشی موظف شدند منطبق با فعالیت‌های اقتصادی اولویت‌دار در برنامه اشتغال فراگیر نسبت به تهیه برنامه اجرایی در کارگروه ملی راهبری توسعه اشتغال پایداراقدام و پس از تصویب در این کارگروه به واحدهای استانی تابعه برای اجرا ابلاغ کنند.

روزنامه مردم سالاری صفحه نخست خود را به بررسی شایعه تهدید وزیر نفت از سوی بابک زنجانی اختصاص داد و در تیتر یک خود نوشت است: «تهدید وزیر نفت توسط بابک زنجانی» نماینده حقوقی وزارت نفت در ادامه افزود: زنجانی در این جلسه مدعی شد که به زودی جای ما با هم عوض خواهد شد و من آزاد و شما زندانی می‌شوید!

هندی اضافه کرد که البته زنجانی تاکنون چندین شکایت علیه مسئولان مختلف کشور از جمله وزیر نفت به دلیل اخلال در نظام اقتصادی مطرح کرده و دیگر این شکایت‌ها و تهدیدها عادی شده است. نماینده حقوقی وزارت نفت همچنین، تاکید کرد که وزارت نفت با کمک و حمایت دستگاه قضائی همچنان پیگیر دریافت مطالبات از بابک زنجانی است.

روزنامه دنیای اقتصاد در صفحه نخست امروز خود به بررسی میزان تورم قطع ارز ارزان برای تهیه کالاهای اساسی پرداخت و در تیتر یک خود نوشت: «اثر صفر حذف دلار ۴۲۰۰»   روزنامه دنیای اقتصاد در ادامه توضیح داده است: اوایل امسال، گوشت قرمز و حبوبات از سبد دریافت دلار ارزان حذف شدند. اثر تورمی آن چقدر بود؟ گزارش تورم دهکی مرکز آمار به این پرسش پاسخ داده: «هیچ». براساس داده‌های این مرکز، نرخ تورم ماهانه برای گروه‌های کم‌درآمد در ماه گذشته، پایین‌ترین حد از اسفند ۹۶ بوده و به ۰۶/ ۰ درصد رسیده است؛ یعنی ثبات قیمتی. این رکورد ۱۴ ماهه تورم، متاثر از عقبگرد قیمتی دو گروه «گوشت قرمز و ماکیان» و «سبزی‌ها و حبوبات» حاصل شده است. در واقع قیمت این دو گروه کالایی، نه‌تنها افزایش نداشته بلکه با کاهش قابل‌توجه نیز روبه‌رو شده است. حال آنکه به این دو کالا، در اردیبهشت ماه دلار ۴۲۰۰ تومانی تخصیص داده نشد. دولت با هدف مدیریت قیمت‌ها و کمک به اقشار کم‌درآمد، تخصیص دلار با نرخ ۴۲۰۰ را برای واردات کالاهای اساسی در نظر گرفته بود. اما در همان دوره‌ای که کالاها با دلار ۴۲۰۰ وارد می‌شدند، گزارش‌های متعدد پژوهشی از جمله مرکز پژوهش‌ها نشان می‌داد این سیاست مانع افزایش قیمت‌ها نشده است. گزارش‌های قبلی مرکز آمار نیز چنین ارزیابی را تایید می‌کرد. حال گزارش جدید مرکز آمار، باب جدیدی را هم باز کرده است که حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی، اثری بر افزایش قیمت‌ها نداشته است؛ به‌ویژه گوشت قرمز که یکی از حیاتی‌ترین اقلام مصرفی خانوارها است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ارز دولتی اسحاق جهانگیری اشتغالزایی بابک زنجانی بیژن زنگنه تورم جرم و جنایت خیابان سعادت آباد روزنامه سازمان تامین اجتماعی صندوق توسعه ملی قتل قتل همسر دوم محمدعلي نجفي محمدعلی نجفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۵۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله عجیب روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه: پیـام پنهان دارد | از بعد نمادین روزها غفلت نکنید!

رسانه اصولگرای جوان نوشت: مسئله فقط تعطیلی یک روز نیست، مسئله تغییر نظم اجتماعی است. نظم اجتماعی باید بر اساس یک منطق روشن تنظیم شود. تعطیلی شنبه‌ها یعنی محوریت نظم اجتماعی بر اساس منطق اقتصادی، اما تعطیلی جنبه تنظیم نظم اجتماعی براساس منطق فرهنگی است.

روزنامه جوان نوشت:

دین برای زمان اهمیت ویژه قائل است. اسلام به برخی زمان‌ها نگاه ارزشی دارد . عناوینی، چون «شب قدر، روز مبعث، عید غدیر، روز عاشورا، عید فطر، شب جمعه و روز جمعه» نشان از نگاه خاص اسلام به برخی از زمان‌ها و جانمایی خاص آن در زندگی انسان مسلمان دارد.

اساساً اسلام یکی از عناصر تنظیم‌گر در سبک زندگی اسلامی را زمان می‌داند. توجه به ساعات خاص، روزهای هفته، روزهای خاص در ماه، روزهای خاص در سال همه گویای نوع نگرش اسلام به مقوله زمان است.

تجربه نشان می‌دهد هنگامی که دو روز تعطیل است، به طور طبیعی روز دوم به عنوان روز اصلی تعطیل قلمداد می‌شود. چه اینکه امروزه در تهران روزهای پنج‌شنبه تعطیل است و مردم از آن به‌عنوان روز کارهای عقب‌مانده استفاده می‌کنند و جمعه را تعطیل به‌معنای استراحت و تفریح به شمار می‌آورند. چهره عمومی شهر نیز جمعه را به عنوان روز تعطیل نشان می‌دهد.

تحولات فرهنگی هیچ‌گاه یک‌شبه رخ نمی‌دهد. ذهنیت اجتماعی آرام‌آرام شکل می‌گیرد. به امروز که ذهنیت عمومی جمعه را روز تعطیل می‌داند نگاه نکنید. تعطیلی شنبه به‌مرور زمان و طی یک دهه آینده موجب خواهد شد ذهنیت اجتماعی جمعه را از مدار و محور بودن تعطیلات خارج کند و جمعه نقشی را در زندگی بیابد که امروز پنج‌شنبه به‌عنوان روز نیمه‌کاری و کم‌کار هفته انجام می‌دهد.

جایگاه جمعه در فرهنگ اسلامی، اما جایگاه خطیری است. در اسلام جمعه محور بخشی از اعمال عبادی فردی و اجتماعی، رسیدگی‌های فردی و دینی به شمار آمده‌است. از صبح جمعه که با دعای ندبه و انتظار ظهور آغاز می‌شود تا ظهر جمعه که محل اجتماع مسلمین در نماز جمعه است. تا ده‌ها آداب فردی که برای جمعه تصویر شده‌است.

جمعه روز خاص و نماد اسلام است و به نوعی از شعائر اسلامی شناخته می‌شود. در برابر شنبه که نماد یهود است و یک‌شنبه که نماد مسیحیت است. ما نسبت به بعد نمادین روزها غفلت داریم.

بعد نمادین دین یکی از عناصر هویت‌سازی دینی است. عنصر هویت‌ساز مرز شما با غیر شما و دیگری شما را تعیین می‌کند، اما غفلت از آن موجب درهم آمیختگی فرهنگی، هویت‌زدایی و عدم تشخص آن جامعه می‌گردد. ظاهر استدلال برای تعطیلی شنبه‌ها خیلی روشن و در نگاه ابتدایی مقبول است. باید برای تجارت خارجی خود را با ایامی که جهان در حال کار است، هماهنگ باشیم، اما نکته این است که مسئله را نباید سطحی دید.

مسئله فقط تعطیلی یک روز نیست، مسئله تغییر نظم اجتماعی است. نظم اجتماعی باید بر اساس یک منطق روشن تنظیم شود. تعطیلی شنبه‌ها یعنی محوریت نظم اجتماعی بر اساس منطق اقتصادی، اما تعطیلی جنبه تنظیم نظم اجتماعی براساس منطق فرهنگی است. اسلام برای حیات انسانی ارزش ویژه بر مدار حیات طیبه قائل است و نظم اجتماعی را نیز براین مدار سامان می‌دهد. (این بخش نیازمند توضیح و تبیین فنی و براساس روح شریعت است.)

در نامه اخیر اتاق بازرگانی ایران خطاب به مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم تعطیلی شنبه‌ها این است:

«اثربخشی اقدامات دولت برای افزایش ارتباط با سایر کشورهای بلوک شرق و غرب و توسعه روابط تجاری و اقتصادی، در گرو پذیرش هر چه بیشتر استانداردهای اقتصاد جهانی است.»

این استدلال که باید خودمان را با نظم جهانی در حوزه اقتصاد تطبیق دهیم، آشناست. سال‌ها قبل طیفی سخن از جامعه جهانی می‌زدند، اما این جهان، جهانی است که امریکا و غرب محور آن هستند. حرکت به‌سمت استانداردهای مثلاً جهانی یعنی پذیرش گام‌به‌گام نظم غربی در حالی‌که امروز دنیا در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصاد در حال عبور از نظم فعلی و تک قطبی است.

تشکیل پیمان‌های مالی و اقتصادی بزرگ، چون پیمان شانگ‌های و بریکس، پیمان‌های مالی دو یا چندجانبه و دلارزدایی همه به‌معنای عبور از نظم موجود است. در چنین دوران عبور از نظم امریکایی سوق دادن کشور به سمت آن نوعی ارتجاع تمدنی است.

تأکید می‌کنم مسائل کلان را نباید اتمیک و نقطه‌ای دید، تعطیلی شنبه‌ها را باید در یک اتمسفر کلان فرهنگی، اجتماعی، ملی و بین‌المللی تحلیل کرد. پیامدها، روندها، آسیب‌ها و دیگر جوانب باید در این بستر تحلیل و بررسی شود. پس مسئله تنها تعطیلی یک روز نیست، مسئله تحول در رویکرد کلان جامعه، وجهه اجتماعی، پیام پنهان این تصمیم به ناخودآگاه جامعه است.

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • گمانه‌زنی تایمز درباره بازداشت سران تل‌آویو به اتهام جنایت جنگی
  • حمله عجیب روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه: پیـام پنهان دارد | از بعد نمادین روزها غفلت نکنید!
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه : کم کم می خواهند شنبه را به روز اصلی تعطیل تبدیل کنند/ اینکه گفته می شود باید با دنیا هماهنگ شویم یک پیام پنهان دارد
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • فضیلت‌گرایی اخلاق توحیدی برترین مرتبه اخلاق است